Berita

November 8, 2023

Adakah Jonsey Kembali dalam Fortnite OG? Kemungkinan dan Spekulasi

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserNurul AisyahLocaliser

Fortnite Jonsey ialah watak paling ikonik dalam permainan, terkenal dengan pelbagai kulit dan peranan utamanya dalam Fortnite. Ramai pemain tertanya-tanya sama ada Jonsey akan kembali dalam Fortnite OG.

Adakah Jonsey Kembali dalam Fortnite OG? Kemungkinan dan Spekulasi

Sejarah Jonsey

Jonsey pertama kali muncul dalam Bab 1 Fortnite sebagai watak lalai. Lama kelamaan, dia mendapat populariti dan menjadi bahagian penting dalam pengetahuan Fortnite. Dalam Bab 2, dia mengambil peranan sebagai Ejen Jonsey dan mempunyai beberapa versi dirinya dalam satu POI.

Ketiadaan Jonsey dalam Bab 3

Dalam Bab 3, Jonsey tidak menjadi pemain utama dalam tradisi permainan, membuatkan peminat mempersoalkan kepulangannya untuk musim OG kebangkitan.

Kehadiran Jonsey pada Peta

Tidak mungkin Jonsey akan muncul di peta sebagai salah satu NPC Fortnite. Bab 1 tidak menggunakan NPC dengan cara yang sama seperti permainan moden.

Jonsey di Kedai

Terdapat kemungkinan besar versi baharu Jonsey akan dikeluarkan di kedai semasa musim ini. Variasi watak ini sentiasa popular, dan kemungkinan melihat kembali dari Bab 1.

Jonsey dalam Acara Dalam Permainan

Musim OG Fortnite dalam Bab 4 dijangka berakhir dengan acara dalam permainan. Ada kemungkinan kita akan melihat Ejen Jonsey atau varian lain membuat kemunculan semasa acara ini. Butirannya masih belum didedahkan.

Kesimpulan

Walaupun Jonsey kembali ke Fortnite OG tidak pasti, terdapat tanda-tanda bahawa dia mungkin membuat kemunculan semula dalam beberapa bentuk. Sama ada melalui kulit baharu di kedai atau peranan dalam acara dalam permainan, peminat perlu menunggu dan melihat masa depan Jonsey.

Berita terkini

Fortnite Eminem Crossover: Acara Big Bang dan Prestasi Dalam Permainan
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: Acara Big Bang dan Prestasi Dalam Permainan

Berita