Berita

February 14, 2024

CDL Major Two Perlawanan Kelayakan dan Kemas Kini Rostermania

Nurul Aisyah
WriterNurul AisyahWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Selepas berehat sebentar selepas Major One, peringkat seterusnya kelayakan dalam talian Call of Duty League dijadualkan untuk Major Two.

CDL Major Two Perlawanan Kelayakan dan Kemas Kini Rostermania

Rostermania

CDL Rostermania bermula awal tahun 2024, apabila beberapa pasukan merombak barisan mereka selepas permulaan musim yang mengecewakan. Boston tidak memenangi satu peta pun di hadapan penonton tuan rumahnya, jadi Pelanggaran bertindak balas dengan menjatuhkan Capsidal untuk Asim. Los Angeles Thieves juga membuat perubahan, menukar Cammy dan JoeDecieves untuk Nastie dan Kremp.

Vegas mengumumkan bahawa Standy bukan lagi sebahagian daripada Legion, dan Seattle berpindah dari iLLeY, yang mempunyai beberapa perlawanan pertama yang mengagumkan.

Perubahan Liga

Semasa rehat, liga itu sendiri mengalami beberapa perubahan. Untuk perlawanan Kelayakan Major Two, terdapat bukit dan anak benih Hardpoint baharu, dan Rio menggantikan Carian dan Musnahkan Skidrow dan Titik Keras Terminal.

Dua Perlawanan Kelayakan Utama

Berikut ialah jadual pertama perlawanan kelayakan Major Two untuk musim CDL 2024:

  • Jumaat, 16 Feb
    • Toronto Ultra lwn Miami Heretics: 12 PM PST, 3 PM EST, 8 PM GMT
    • New York Subliners lwn Carolina Royal Ravens: 1:30 PTG PST, 4:30 PTG EST, 9:30 PTG GMT
  • Sabtu, 17 Feb
    • Carolina Royal Ravens lwn. Boston Breach: 12 PM PST, 3 PM EST, 8 PM GMT
    • Miami Heretics lwn. Atlanta FaZe: 1:30 PM PST, 4:30 PM EST, 9:30 PM GMT
    • Seattle Surge lwn. Subliner New York: 3 PTG PST, 6 PTG EST, 11 PTG GMT
  • Ahad, 18 Feb
About the author
Nurul Aisyah
Nurul Aisyah
About

Nurul Aisyah, yang bangga sebagai rakyat Pulau Pinang, adalah pakar utama untuk lokalasi kandungan kasino dalam talian di Malaysia. Gabungan uniknya antara pemahaman budaya yang mendalam dan kepakaran teknikal memastikan permainan kasino ber resonansi dengan pemain Malaysia.

Send email
More posts by Nurul Aisyah

Berita terkini

Raging Bolt: Raja Baru Metagame Pokémon VGC
2024-04-10

Raging Bolt: Raja Baru Metagame Pokémon VGC

Berita