Berita

October 28, 2023

COD Warzone Mobile: Kembali ke Verdansk dalam Era Baharu Call of Duty

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserNurul AisyahLocaliser

Call of Duty Warzone Mobile bersedia untuk membuat percikan dalam dunia permainan dengan lebih 45 juta prapendaftaran sudah. Permainan yang dijadualkan untuk dikeluarkan pada musim bunga 2024, telah menjana jangkaan yang besar di kalangan peminat.

COD Warzone Mobile: Kembali ke Verdansk dalam Era Baharu Call of Duty

Kembali ke Verdansk

COD Warzone Mobile akan membawa pemain kembali ke peta Verdansk dan Rebirth Island yang digemari, yang dianggap ikonik dalam genre battle royale. Klip permainan yang dikeluarkan setakat ini telah menerima maklum balas positif, seterusnya menyemarakkan keseronokan di sekeliling permainan.

Era Baru untuk Panggilan Tugas

Dengan keluaran Modern Warfare III yang akan datang pada 10 November, diikuti dengan pengalaman Warzone baharu yang ditetapkan di Urzikstan, Call of Duty memasuki era baharu. Pemain boleh berharap untuk terlibat dengan watak ikonik Vladimir Makarov dan mengalami pergerakan pantas dan mekanik baharu Modern Warfare III.

Cara Menyertai Tindakan

Untuk menyertai baris gilir COD Warzone Mobile, cuma navigasi ke halaman Call of Duty Warzone Mobile di Gedung iOS atau Gedung Google Play dan klik 'Pradaftar'. Setelah prapendaftaran, anda akan menerima pemberitahuan apabila permainan disiarkan secara langsung pada Musim Bunga 2024.

Permainan dengan Potensi Tanpa Batas

COD Warzone Mobile dijangka mentakrifkan semula permainan mudah alih dengan permainan yang mengasyikkan dan nilai nostalgianya. Sebagai salah satu permainan mudah alih yang paling dinanti-nantikan sejak beberapa tahun kebelakangan ini, ia telah memperoleh pengikut besar sebanyak 45 juta pemain.

Nantikan Esports.net untuk berita permainan mudah alih yang lebih menarik.

Berita terkini

Fortnite Eminem Crossover: Acara Big Bang dan Prestasi Dalam Permainan
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: Acara Big Bang dan Prestasi Dalam Permainan

Berita