Berita

November 9, 2023

Pulangan Jonesy: Masa Depan Fortnite OG

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserNurul AisyahLocaliser

Fortnite Jonesy ialah watak paling ikonik dalam permainan, diiktiraf oleh pemain di seluruh dunia. Sebagai watak utama Fortnite, ramai pemain ingin tahu sama ada Jonesy akan kembali dalam Fortnite OG.

Pulangan Jonesy: Masa Depan Fortnite OG

Perjalanan Jonesy

Jonesy pertama kali muncul dalam Bab 1 permainan sebagai watak lalai. Pada mulanya, dia hanyalah salah satu daripada banyak watak yang pemain boleh pilih jika mereka tidak mempunyai kulit. Walau bagaimanapun, dari masa ke masa, Jonesy mendapat populariti dan menjadi sebahagian daripada pengetahuan Fortnite. Dia menerima kulit dan variasi tambahan, memikat hati peminat.

Masa Depan Jonesy

Dalam Bab 2, Jonesy mengambil peranan utama sebagai Ejen Jones. Dia muncul dalam pelbagai versi dan juga menduduki satu POI. Walau bagaimanapun, dalam Bab 3, dia tidak memainkan peranan penting dalam tradisi permainan, membuatkan peminat tertanya-tanya sama ada dia akan kembali untuk musim OG kebangkitan.

Kehadiran Jonesy

Walaupun Jonesy mungkin tidak membuat penampilan di peta sebagai NPC, kemungkinan besar versi baharu Jonesy akan diperkenalkan di kedai dalam permainan semasa musim ini. Variasi watak ini sentiasa popular di kalangan pemain, dan lontaran ke Bab 1 nampaknya berkemungkinan.

Acara Kebangkitan

Musim OG Fortnite Bab 4 dijangka akan berakhir dengan acara dalam permainan yang menarik. Ada kemungkinan bahawa Ejen Jonesy atau varian watak lain akan memainkan peranan penting dalam acara ini, membawa pemain kembali ke Black Hole dan memulakan babak baharu Fortnite.

Kesimpulannya, walaupun Jonesy kembali ke Fortnite OG tidak pasti, kesannya terhadap sejarah dan populariti permainan tidak dapat dinafikan. Peminat tidak sabar menanti sebarang berita atau kemas kini mengenai potensi kemunculannya semula.

Berita terkini

Fortnite Eminem Crossover: Acara Big Bang dan Prestasi Dalam Permainan
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: Acara Big Bang dan Prestasi Dalam Permainan

Berita