Berita

October 29, 2023

Ringmaster: Wira Dota Baharu Didedahkan di TI12

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserNurul AisyahLocaliser

Valve secara rasminya telah mengumumkan ketibaan wira Dota baharu, Ringmaster, di TI12. Walaupun butiran adalah terhad pada masa ini, lebih banyak maklumat dijangka akan didedahkan dalam beberapa bulan akan datang.

Ringmaster: Wira Dota Baharu Didedahkan di TI12

Guru Besar - Wira Baharu

Dalam video yang dikeluarkan sejurus sebelum Pusingan Akhir TI12, Valve mengesahkan bahawa Ringmaster akan dikeluarkan pada awal tahun 2024. Video itu memaparkan Ax dalam hutan bertema sarkas yang menyeramkan, mengejar rayapan hutan sarkas mekanikal. Ini telah membawa kepada spekulasi bahawa wira baru mungkin mempunyai unsur perangkap. Akhirnya, Axe telah terpikat ke dalam permainan Uji Kekuatan Anda dan dibunuh dengan pantas oleh Ringmaster yang muncul daripada struktur seperti Iron Maiden.

Peranan Hero Baharu Dota

Imej promosi untuk Ringmaster menampilkan tema sarkas dan mengejek beberapa wira termasuk Monkey King, Kunkka, Axe, Mirana dan Keeper of the Light. Walaupun ini tidak memberikan banyak petunjuk, ia menunjukkan bahawa Ringmaster berkemungkinan akan menjadi wira huru-hara, mungkin dengan lengan mekanikal yang boleh dipanjangkan. Memandangkan wira terdahulu, Muerta, adalah pembawa risikan jarak jauh, peminat Dota boleh menjangkakan wira huru-hara baharu.

Valve mempunyai rancangan menarik untuk peminat Dota pada tahun yang akan datang, dan hanya masa yang akan mendedahkan tahap perubahan sepenuhnya.

Berita terkini

Fortnite Eminem Crossover: Acara Big Bang dan Prestasi Dalam Permainan
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: Acara Big Bang dan Prestasi Dalam Permainan

Berita