Berita

November 7, 2023

Sertai Perhimpunan Reboot Fortnite dan Dapatkan Kosmetik Percuma!

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserNurul AisyahLocaliser

Perhimpunan Reboot Fortnite kembali untuk pusingan lain! Acara sekali-sekala dari Epic ini bertujuan untuk membawa pemain yang telah luput kembali ke dalam permainan. Dengan bekerjasama dengan pemain baharu atau pemain yang kembali, anda boleh memperoleh kosmetik percuma dan menikmati ganjaran istimewa semasa musim Fortnite OG.

Sertai Perhimpunan Reboot Fortnite dan Dapatkan Kosmetik Percuma!

Cabaran But semula

Perhimpunan Reboot ialah satu set cabaran di mana pemain ditugaskan untuk "mebut semula" pemain lain. Promosi ini bermula dengan musim terbaru pada 3 November. Untuk mengambil bahagian, pemain mesti menyelesaikan pencarian dalam permainan untuk membuka kunci set kosmetik baharu.

Cara Menyertai

Untuk menyertai Perhimpunan Reboot versi Fortnite OG, anda perlu bekerjasama dengan pemain yang telah bermain Fortnite kurang daripada 2 jam dalam masa 30 hari menjelang 2 November. Jika anda mengenali seseorang yang sesuai, galakkan mereka untuk memulakan permainan dan menyertai parti anda.

Mendapat Ganjaran

Sebaik sahaja anda telah membentuk parti, anda boleh menyertai permainan dan menyelesaikan pencarian khas bersama-sama. Menyelesaikan pencarian ini akan memberikan kedua-dua pemain dengan kosmetik percuma. Ganjaran untuk Fortnite Reboot Rally kali ini termasuk:

  • Emotikon GG Infernal (50 mata)
  • Pembalut Naga Terbakar (100 mata)
  • Skerran Glider (150 mata)
  • Knight's Treachery Pickaxe (200 mata)

Cara Mendapat Mata

Untuk membuka kunci item ini, anda perlu mendapatkan mata. Setiap pencarian dalam tab Fortnite Reboot Rally akan memberi anda sejumlah mata tertentu. Jika beberapa pencarian terbukti terlalu mencabar, anda boleh fokus pada pencarian yang lebih mudah untuk mengumpul mata yang mencukupi untuk membuka kunci segala-galanya.

Kesimpulan

Perhimpunan Reboot Fortnite untuk November ialah peluang yang baik untuk melibatkan diri dengan permainan dan mendapatkan kosmetik percuma. Dengan bilangan pemain yang meningkat ke tahap rekod, pasti terdapat pemain yang layak yang boleh anda rekrut untuk menyertai Perhimpunan Reboot. Jangan lepaskan peluang ini untuk menikmati permainan dan mengumpul ganjaran eksklusif!

Berita terkini

Fortnite Eminem Crossover: Acara Big Bang dan Prestasi Dalam Permainan
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: Acara Big Bang dan Prestasi Dalam Permainan

Berita